Извор близак породици Кулић открива за Ријалити плус детаље и сврху њеног уласка који ће се десити за свега неколико недеља.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Миљана је тренутно у ријалитију сама, али врло ускоро у Задругу улазе Марија, Бебица и син. Поред тога што су договорили одличне услове и никад већи хонорар, идеја и план је да заједно раскринкају и излуде Ивана Маринковића, који у претходне четири године није ниједном окренуо телефон да пита како му је син, а све то време видео га је само једном, и то сасвим случајно кад је пролазио кроз Ниш - почиње извор.

- Уговор је потписан, а договорени су и посебни услови на које је продукција пристала. Као и увек досад, мали Жељко се неће снимати за програм, а њега, сем Марије, Миљане и Бебице, нико више неће моћи да види. То се посебно односи на његовог оца, који за њега не показује интересовање. Како је између Жељка и Ненада, садашњег Миљаниног партнера, развијена јака веза, он ће моћи да га виђа и да се игра с њим јер Жељко њега и доживљава као оца. Детету неће смети да прилази ни Зола иако га и он јако добро зна и једно време је учествовао у његовом одгајању и подизању - прича извор.

Фото: М. Лабудовић/АТА имагес/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

 

 

Извор открива и да Кулићи нису планирали да и ову годину буду у ријалитију, али како је Миљана инсистирала да уђе, због целокупне ситуације и због ње, пристали су и они.

- Марија и Синиша су убеђивали Миљану да ову сезону прескочи како због здравственог стања тако и због Ивана који је тамо, међутим она није хтела да чује. Није хтела да одбије понуду јер се најбоље осећа када је у ријалитију, који јој је буквално ушао у крв - завршава извор.

Марија Кулић је потврдила сазнања и објаснила мотив уласка.

- Ускоро ћете нас гледати. Пратим ријалити и посматрам како се ко понаша према Миљани, у зависности од тога биће и моје понашање према њима. Улазим да водим рачуна о њој, да јој будем подршка, али и да зарадим новац - рекла је Марија, и додала:

- Задовољна сам како се понаша. Није се узбуђивала око бивших, то је све прошло и нема потребе да се брине о томе, схватила је све и завршила је с претходним партнерима. Засад није заинтересована и види се да не жели ни једног ни другог. Правила је грешке више од свих девојака, али подржавам сваког ко жели да се мења, па тако и своју ћерку - завршила је Марија разговор.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".