Срећна породица сада бира име за новог члана, а Слоба не крије да је мало разочаран што се неће звати Душан, по његовом покојном оцу који је преминуо пре три године.


- Размишљали смо о томе, али смо се консултовали са неким свештеним лицима и духовницима, који су нам рекли да не би требало то да урадимо и да би било боље да смислимо неко друго име - отворено каже Слоба који је желео да именом ода пошту оцу ког је неизмерно волео и ценио.

Фото: АТА имагес

 

Његов тата Душан, имао је брак пре Драгиње у ком је добио двоје деце, али их је та жена напустила и никад није питала за њих.

- Било му је јако тешко да одгаји малу децу којима треба мајка, мучио се да заради, да им све пружи. Тако су се мучили док се Драгиња није удала за Душана. Њој је то био први брак, са здрављем је кубурила, а Слобу је родила када јој је било 40 година. Никада није правила разлику између Слобе, Радета и Мире. Све је давала за њих и борила се као лавица - испричао је њихов комшија који додаје да је Слоба од оца и мајке наследио доброту и племенитост.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".