Млада певачица Анастасија Ражнатовић открила је у "Ceca Show" који се емитује на Блиц телевизији како је изгледао њен живот на Кипру будући да је била јако млада када јој је саопштено да ће живот наставити у другој држави.

– Живот на Кипру памтим и по лошем, и по добром. Све се то јако брзо издешавало. У месец дана смо живот променили. Током летњег распуста нам је саопштено да је најбоље да се пребацимо на Кипар и да тамо наставимо школовање – рекла је Анастасија.

Фото: АТА имагес

 

 

Селидба је за њу била јако стресна.

– То је за мене био шок, била сам потпуно неприпремљена. Једноставно се све брзо десило, живот који сам знала се прекинуо преко ноћи. Нашла сам се у новој држави, без пријатеља и породице, али ето, преживела сам – каже певачица.

Описала је и како је изгледао њен регуларан дан.

– Три године сам се школована на Кипру. Могу да кажем да је било војнички. Имали смо униформе у школи, устајала сам свако јутро у 5 и 30х, мењала сам два аутобуса како бих дошла до школе. Цео дан бих провела у школи, па се после враћала кући непосредно пре него што треба да падне мрак – испричала је Анастасија.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Живот Анастасије Ражнатовић на Кипру – Била је у једној врсти депресије

Певачица не крије да је у том периоду живота упала у депресију и да је утеху проналазила у храни.

– То је период кад сам се страшно угојила. Била сам у некој врсти депресије. Осећала сам се усамљено и то је допринело томе да уђем у депресију. Свашта се у том периоду дешавало и то је било јако стресно за мене. За моје малене године то је све био велики стрес – рекла је Анастасија која је потом открила да је храном утољавала празнину коју је тада осећала у себи.

– Када размишљам о томе, то је нека лоша страна по чему памтим Кипар. Јела сам више него што треба, храном сам хранила ту своју празнину. То ми је била нека врста утехе, тако сам се носила са тим – испричала је Анастасија.

БОНУС ВИДЕО:

Анастасија у врелом издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".