Поносним родитељима који су пре само годину и по дана добили наследницу Мију испунила се жеља да прошире своју породицу само неколико недеља након што су и јавно говорили о томе да се надају да ће јој ускоро подарити брата или сестру.

Миљковићи су открили да се овога пута потајно надају да ће добити наследника.  

Фото: АТА имагес

 

 

- Морам да будем искрен и признам да прижељкујемо дечака. Миа је центар нашег живота и донела нам је највећу радост какву нисмо могли ни да замислимо, али бисмо волели да добије брата како бисмо се равноправно поделили и били прави микс. Без обзира на ту нашу жељу, био дечак или девојчица, најважније нам је да се дете роди живо и здраво, да Луна буде добро и да изнесе трудноћу без икаквих проблема - признао је Марко, а потом открио да их је вест о другој беби дочекала спремне. 

- Захвалан сам богу на томе што је Луна трудна по други пут. Не постоји ништа лепше и вредније од тога. Не страхујемо од тога да ће бити тешко са две бебе будући да нам је Миа одлична пракса и да има енергије за три детета откако је рођена. Узбуђење постоји и не можемо да дочекамо да се роди и придружи сестри - рекао је Марко, чије узбуђење дели и новопечена трудница.

- Плакала сам од среће када сам сазнала да сам трудна. Нисам могла да дочекам да вест поделим с Марком. Желела сам да му Миа донесе тест како бисмо све троје учествовали у овој нашој новој радости. Спремна сам на ново поглавље и захвална што ме је живот одвео тамо где треба, где су сав мој мир и срећа - закључила је Ђоганијева за "Ало".

Бака Анабела у сузама

И Лунина мајка Анабела Атијас радосно је дочекала вест о ћеркиној другој трудноћи, о којој ју је обавестила унука Миа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пресрећна сам због нове љубави која нам стиже у живот. Шири се породица, а од тога не постоји ништа лепше. Заплакала сам када сам сазнала да стиже још једна беба и то од Мије, којој је Луна дала телефон и наговорила је да ми најави прелепе вести - навела је Анабела.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

ЛУНА ЂОГАНИ ТРУДНА: Њена сестра плаче, Марко изненађен - друго дете на путу

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".