Некадашњи љубавни пар из ријалитија "Задруга" поново је ушао у сукоб. Овај пут је разлог Филипово узнемравање путем порука због бившег дечка.  Далила је  бившем момку запретила да је остави на миру иначе ће пустити позив који траје 20 минута.  Бивша учесница ријалитија Далила Драгојевић преко друштвених мрежа запретила је некадашњем момку Филипу Цару, који је наводно узнемирава преко порука.

Далила је испричала због чега је разоткрила Цара, па му поручила још нешто преко Инстаграма.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dalila_dragojevic_official

 

-Чујем да су опет текле неке расправе по Инстаграму између њега и његовог ега, да је чак остављао коментаре и по порталу сам себи док сам спавала. Е, када сујета удари у главу, а комплекс лупи по коленима... То ти је пријатељу падање без задршке. Заиста нисам желела да будем д*укара, али дечко није попустио од петог октобра. Надам се да сам од јутрос дала довољно на значају и помогла да се мало врати у "медијски" живот, јер је очигледно био тотално заборављен, да чак мора снимати и оне кругове са оним из Сарајева - поручила је Далила, па додала:

- Ма хаос! Сада је све обрисано као што сам и обећала, а ако настави, биће постављен позив од 20 минута где је лапрдао сам о мом бившем дечку, неким девојкама, самом себи итд... Кратко јасно покушао да буде "животни саветник"! Поздрав.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".