На самом почетку, Далила је прокоментарисала прилог о афери "Чоколадица".

Фото: АТА имагес

 

 

- Пресмешно. Шта је помислила да ће пријатељство са Милицом бити доживотно? Милица је намазана сигурно није заборавила да је Александра била заљубљена у Менсура. Она му је тихо шапутала у гардероберу, да је хтела од себе да је да рекла би то нормално. Мислим да се Александра плаши да остане сама и да је једино са Милицом, па је држи на метар од себе - рекла је, па додала:

- Милица не заборавља, она је помињала у петици како је била заљубљена у Менсура, а сад постану пријатељице. Она је могла да јој поквари везу, да Дејан није стабилан мушкарац. Он је стабилан и зна како иду приче, па Милица није успела да им сруши везу и свака част на томе. Шта је била Миличина намера, не улазим у то. Ја кажем и увек ћу рећи да је време најбољи показатељ свега. Тек је започето и има да се гура, па ћемо да видимо шта ће да буде.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Далила Драгојевић коментарисала је и приче да Александра Николић њу копира, па проговорила о Дејану Драгојевићу и заштити коју пружа Алекс.

- Било је поређење, али стајлинзи и то узело је маха. Она ме не интересује, овде сам да коментаришем као стари ријалити учесник. Ја само могу да тврдим да је са Билалом скренула тему са Звездана, шта ће даље да буде то ћемо да видимо. Видела сам видео "Драга Савета" ту се доста видело. Ја да сам на неким позицијама на којима нисам не бих то подржала и за мене би то био вид преваре, али добро. За мене то јесте љубавна прича, не знам да ли бежи она или Звездан. Билал је колетерална штета. Зашто би он очекивао поклон за рођендан? Она је заузета - причала је Далила, преноси "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".