- Рано сам открила да ћу, ако будем гола у присуству мушкараца, добити оно што нисам добила код куће, а то је била потврда да нешто вредим - објаснила је она.

Бритни је рекла и да су јој, након што је напунила 18 година, пришла два мушкарца у стриптиз клубу у којем је радила. Мушкарци су објаснили да су продуценти порно филмова у Лос Ангелесу, те су јој рекли да је прелепа и да јој је суђено да буде звезда. Следећи дан састала се с њима како би снимили фотографије и послали их агенту.

- Од тог тренутка надаље, покупила ме врхунска агенција и била сам у порно индустрији седам година. Уживала сам снимајући филмове за одрасле око месец дана, док нисам открила да имам полно преносиву болест. Никада пре нисам добила полно преносиву болест па сам у том тренутку помислила: "Шта ја радим у овом послу?" - објаснила је.

 

 

Но, њен понос спречио ју је да одустане. Није хтела да призна себи да је погрешила, па је само наставила и тада је њен живот кренуо низбрдо. Почела је да конзумира дроге попут кокаина и хероина јер јој је редитељ рекао да мора да смрша, иако је имала 48 килограма. Бритни је редовно завршавала на листама једне од најврелијих порно звезда те је зарађивала око 30 хиљада долара месечно које је трошила на дрогу. Такође, возила је нови "мерцедес" и куповала само маркиране торбе.

После три године, досегла је преломну тачку и напустила индустрију те почела да иде у цркву са својим дедом, где је, како је рекла, "упознала Исуса као свог Господа и Спаситеља". Но, у то време у њен живот је ушао један мушкарац, за којег се испоставило да је макро, па се вратила порнографији на још три и по године. Док је била у вези са тим мушкарцем, Бритни је почела да чита Библију и развија свој однос са Богом, све док једног дана није осетила снажан порив да преокрене свој живот.

 

 

- Ишла сам да снимим порно сцену у Лас Вегасу и понела сам Библију са собом у авион, те сам читала свето писмо. У том сам тренутку осетила да ми Бог говори да ово није живот који има за мене и да има за мене нешто пуно веће. Осетила сам да ми говори да напустим индустрију и да ми обећање да ће ми се живот променити. Тако сам тог дана напустила порно индустрију, 2012. године - рекла је Бритни.

Сада је удата за пастора по имену Ричард и тврди да њен супруг и она верују да је најбољи однос са Богом и једно са другим. Такође, она жели да пошаље поруку женама које размишљају о снимању филмова за одрасле. Препоручује им да се у то не упуштају, те тврди да њу спасио Бог. Сада је свештеница која са супругом проповеда јеванђеље у цркви у Сан Дијегу.

 

 

- Људи ме стално питају брине ли ме што је моја порнографија још на интернету. Па ја немам контролу над тиме. Не могу да уклоним те ствари јер сам у уговору потписала да ми не смета што ће то увек бити на интернету - рекла је.

Но, ипак је признала да је брине што своју порнографску прошлост мора да објашњава својој деци, а то је нешто што би, како каже, такође требало да уплаши жене које размишљају о уласку у порно индустрију.

- Шта год тражите у порно индустрији, то нећете пронаћи. Ја сам потврду коју сам тражила нашла у Богу. Он ће испунити жељу твога срца, он ће испунити чежњу у твојој души, он ће излечити твоје сломљено срце и никакав новац то не може да купи - закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".