На делу од зоне раскрснице са Улицом цара Душана до зоне раскрснице са Дунавском улицом и до СРЦ „Милан Гале Мушкатировић”, од 24. до 28. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза због извођења радова на редовном одржавању Улице Тадеуша Кошћушка, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

За време радова предметна деоница ће бити затворена за саобраћај, тако да ће се возила са линије 24, 26, 79, 26Н и 401Н, у смеру ка Дорћолу, кретати улицама Цара Душана, Булеваром војводе Бојовића, Дунавском до терминуса „Дорћол (Дунавска)”, док ће се у смеру ка граду од терминуса „Дорћол (Дунавска)” кретати улицама Дунавском, Дубровачком, Цара Душана и даље редовним трасама.

Возила са линије ЕКО2, у смеру ка Дорћолу, кретаће се улицама Пјарона де Мондезира, Булеваром војводе Бојовића, Дунавском до терминуса „Дорћол (Дунавска)”, док ће се у смеру ка граду од терминуса „Дорћол (Дунавска)” кретати улицама Дунавском, Дубровачком, Цара Душана, Пјарона де Мондезира и даље редовном трасом.

Фото: Беоинфо

 

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта јавног градског саобраћаја.

Трамвајске линије

Услед радова на трамвајској контактној мрежи у Булевару краља Александра, на делу од зоне раскрснице са Београдском до зоне раскрснице са Рузвелтовом улицом, од 22. октобра, од 0.30 сати до 24. октобра, до 3.30 сати, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

За време радова возила јавног превоза ће саобраћати на следећи начин: 

Фото: Н. Скендрија

 

– линије 2, 6 и 14 се привремено укидају;
– линија 5 саобраћа на релацији Калемегдан (Доњи град) – Омладински стадион;
– линија 7 саобраћа на релацији Ташмајдан – Блок 45; 
– линија 10 саобраћа на релацији Калемегдан (Доњи град) – Бањица преко Савског трга; 
– линија 12 саобраћа на релацији Ташмајдан – Баново брдо; 
– линије 9, 11 и 13 саобраћају на својим редовним трасама. 

Успоставља се привремена аутобуска линија 7А на релацији Трг Славија – Устаничка. Траса линије у оба смера је: Трг Славија – Немањина – Ресавска – Булевар краља Александра – Устаничка. 

Возила са ове линије ће користити постојећа, као и привремена стајалишта у Булевару краља Александра, у висини редовних трамвајских.

(Беоинфо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".