Ђоле открио да тера супругу Весну да се скида јер обожава када је провокативно обучена, и док други мушкарци балаве на њу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

 

Ђоле је одговорио на питање како подноси мушке погледе који "скидају" његову младу супругу.

- Ја увек волим када моја Весна показује тело и када је згодна. И волим када је сви гледају - и мушкарци и жене. Када зевају у њу, значи да је пожељна, згодна и лепа. И онда је и она задовољна. Мени не смета када је гледају. Увек сам уживао када у њу гледају и желе је. Ја знам да је Весна само моја и то је то. Нисам љубоморан. Ми немамо моменте љубоморе. Уживам у њеној лепоти и уживам када други уживају да је гледају и желе. Свестан сам какву жену имам поред себе. Мислим да је привилегија имати жену коју жели велики проценат мушке популације - рекао је Ђоле без задршке, док се његова лепша половина Весна само слатко смешкала.

Ипак, оно што је Ђоле замерио Весни јесу корекције које је недавно имала на лицу, а ради се о хијалурону и ботоксу.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је на Инстаграм профилу поделила снимак на ком је показала да се подвргла подмлађивању лица, али је додала да је муж грди због тога, што је Ђогани сада и потврдио.

- Нисам присталица, ја сам против тога. Мислим да човек треба да стари и буде у складу с годинама. Све те варијанте које нису природне не волим. То је ипак само моје мишљење, свако ради шта воли и хоће - казао је Ђоле, а певачица се нашалила да јој поред њега нису потребни хејтери и додала:

- Ја сам ово више пута радила, само сам овог пута приказала.

Весна и Ђоле поносни су на сина Адриана, који је већ сада, иако још малолетан, веома интересантан девојкама.

- Прошли смо пубертет од старијег детета, сада ова мала улази у пубертет. Адриано нам је прелеп. Много је добар. Ја сам строга, а Ђоле није. Он им даје слободу. Адриан активно тренира фудбал и у спорту је. Мени прилазе девојчице у граду, сликају се са мном, а онда кажу: "Весна, поздравите Адриана." Отимају се око њега - похвалила се поносна мајка, а отац је додао да је сину више попуштао него Весна, док је он био свестан да је деци потребна слобода, као и смернице.

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".