Ћерка Жељка Јоксимовића понос је музичара који све чини како би њен живот био богатији и лепши. Не спутава је, напротив подржава све њене одлуке, а будући да је Мина једна врло самосвесна, самостална и паметна девојка у том смисли нема много брига. Био јој је потпора на сваком њеном малом или великом кораку, па чак и када је изразила жељу да крене његовим стопама и студира на Факултет музичке уметности. Управо из тог разлога његова срећа је била још већа када му је мезимица јавила да је кући донела диплому.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/minajokssimovic

 

У то име музичар је организовао прославу, позвао све драге пријатеље и окупио чланове породице. По први пут на једном месту у јавности нашла су се сва његова деца. Уживо старијој сестри честитали су брат Коста и сестре близнакиње Ана и Срна. Међу присутнима били су и Жељкови родитељи, па и брат, глумац Саша Јоксимовић којег је, после свега што се међу браћом догодило, мало ко очекивао на породичној прослави, посебно не на оној коју певач организује. Глумчева супруга Невена се није појавила на догађају, а ако се боље погледају фотографије настале у току вечери чини се да је и Минина мајка, Жељкова бивша супруга Весна одсуствовала.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/minajokssimovic

 

Сви су приметили да атрактивне црнке нема, а о разлогу се још увек спекулише. Како год било окупљене званице читаве вечери славиле су са новопеченом допломираном музичарком која већ ради на мастеру. Ћерка Жељка Јоксимовића пресрећна је због нове етапе у школовању а тим поводом обратила се пратиоцима:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/minajokssimovic

 

- Данас смо прославили то што сам дипломирала на музичкој академији, а уједно и мој упис на мастер! Сад идем мало да одморим, па крећем да радим на музици и мастеру. Хвала свима који су били данас.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".