Многима омиљена глумица Дара Џокић, коју ових дана гледамо у комедији „Радио Милева“, приватно је пре свега мајка и бака.

 Са новинаром Богданом Тирнанићем, који је преминуо 2009. године, провела је у браку две и по деценије. Њихова ћерка Јована, рођена 1981. године, одрастала је уз познате родитеље, али никада није желела да се и сама експонира. Завршила је Факултет драмских уметности, али није наставила стопама успешне мајке, већ је дипломирала филмску и телевизијску продукцију.


Иако Дара Џокић нерадо говори о приватном животу, пре четири године направила је изузетак. После венчања своје јединице, изјавила је:

‒ Лепо сам се провела. Они су то направили у свом стилу, није била велика церемонија већ одабрано друштванце. Дивно је било, личило је на њих, а ја сам задовољна ако је она задовољна. Апсолутно све што она одабере је њен пут, њен живот, а ја сам ту да помогнем, навијам и да будем подршка.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jovana Tirnanic

 

У међувремену, Дара је добила и унуку, за коју су родитељи изабрали име Катарина, па кад није пред камерама, ужива у породичном окружењу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Љиљане Благојевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".