Миљковић истиче да је "вршен притисак на јавност", када су приказане "некакве слике, где је презентовано да смо ми убијали неке људе". Запитао се како је могуће да полиција после три месеца проналази "неки бункер, оружје, машину" у кући у Ритопеку.

- То није наше - рекао је Миљковић, тврдећи да им је све подметнуто. - Подигнута је оптужница против нас, нисмо хтели да се жалимо, да бисмо што пре дошли пред суд. Судија која добија предмет, одлази на болавање, ту смо изгубили четири и по месеца, док се није формирало ново веће.

Миљковић је казао да су најаве његовог адвоката Дејана Лазаревића кренуле неких месец дана пре почетка суђења.

Фото: З. Јовановић, Принтскрин Пинк, Фејсбук

 

- Он је ухапшен, у притвору је, нарушава му се здравље, само зато што је бољи правник од тужилаца - казао је оптужени, додајући да су докази преко апликације скај незаконити. - Затим се дешава хапшење наших супруга, које су код куће са малом децом, Ивановски и Беливук код куће у том тренутку имају бебе од три месеца. Наше супруге су могле да оперу новац, само ако су неки пут опрале фармерке у којима смо можда заборавили неку новчаницу.

Код Звицера на бабине

Миљковић је затим рекао да је са Беливуком ишао у Црну Гору на бабине код Радоја Звицера, где су били приведени, а како је рекао, саопштено им је да је откривено да је неко планирао да их убије. Навео је да су са својим путним исправама тамо ишли и вратили се и да су их по повратку у Београд привели, али да су им тада само узели ДНК.

Фото: Н.К./АТА имагес

 

(Новости)

БОНУС ВИДЕО: Кућа страве у Ритопеку

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".