Кад суд саслуша сведоке окривљене и друге сведоке, задржавам право да у каснијем току поступка допуним своју истрагу - изјавио је данас пред Специјалним судом Вељко Беливук.

За говорницу је затим изашао Марко Миљковић. На себи има плави џемпер, испод је бела кошуља.

Тужилаштво тврди да смо се Вељко и ја удружили и оформили ту неку групу. Ја не видим нигде где смо се то удружили - започео је са одбраном Миљковић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Након што је ово рекао, јавио се његов бранилац Владимир Петровић, тражећи да се из суднице удаље тројица окривљених сведока, јер су они закључили споразум о сведочењу, а сведоци, како наглашава  не могу да присуствују док оптужени дају одбрану. Реч је о Бојану Хрватину, Срђану Лалићу и Николи Спасојевићу.

Након што су се консултовали, судско веће је донело одлуку да се одбије овај предлог, јер ни једна законска одредбаа не предвиђа удаљење, јер они су још формално оптужени. Тек, како је објаснила, кад заврше са сведочењем биће удаљени.

- Молио бих своје браниоце да ме више не прекидају - казао је Миљковић, након краће паузе. - Нигде нисам видео где ми то разговарамо, ни усмено ни писмено. За мене скај не постоји, јер то није по закону. Ја могу само да негирам, не могу да се изјашњавам на нешто што не постоји.

Фото: Н. Скендерија

 

 (Новости)

БОНУС ВИДЕО - МАШИНА ЗА МЛЕВЕЊЕ МЕСА СА ЉУДСКИМ ДНК - Кућа ужаса у Ритопеку

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".