Снежана Борјан, супруга голмана Звезде, прославила је јубиларни 40. рођендан у једном престижном престоничком ресторану.

Осим што су за луксузну журку успели да ангажују једну од највећих звезда у региону Јелену Розгу, а пар није штедео новац за јубиларну прославу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/snezanafi

 

 

- Рођендан и читава организација протекли су баш онако како сам замислила. Већи део тога сам препустила Милану, ком је организација прослава јача страна и то одлично ради. Рекла сам му да на свом рођендану желим да видим оне људе који нам доносе осмех и радост на свим животним пољима. Пријатеље који су у сваком смислу ту за нас и који су нам током живота доносили добро. Атмосфера је управо из тог разлога и била предивна. Славила сам с људима који у мени изазивају најлепша осећања, и захвална сам на томе - наводи Снежа, која не крије да је тек недавно научила да себе стави на прво место.

-  Можда не делује тако, али тек сам ове године научила шта су приоритети, поред породице која је одувек број један. Схватила сам колико је важно ставити себе на прво место и живети по својим замислима, а не туђим очекивањима. Човек касно схвати колико је важно да живи слободно и себично чува свој мир колико год да жели свима да се нађе, па често и на своју штету - рекла је Борјанова, па открила да постоји само једна жеља која јој се није испунила.

- Испуниле су ми се све жеље које сам имала током живота, чак и више од тога. Ипак, постоји једна коју прижељкујем, а то је да родим једну девојчицу. Милан је толико желео сина, да је заборавио да су синови више везани за мајке, па би наследница направила баланс у нашој породици - закључила је Снежана.

Фото: Принтскрин Инстаграм/snezanafi

 

 

Поред музичког програма у ком су гости уживали до касно у ноћ, додатно их је одушевила егзотична певачица која се пред крај вечери појавила у ресторану и заплесала са слављеницом.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".