На свој 33. рођендан певачица Николија Јовановић биће сама без свог сапутника Реље Поповића ако узмјемо у обзир да је разлог тога пословни пут у Њујорк. Реља је остао у Београду са ћеркама Реом и Ханом. Верује се да је растанак овом пару тешко пао, али ће се врло брзо вратити на заједнички пут.  

 

 

Ова даљина неће дуго трајати, само неколико дана ће Николија провести у Великој јабуци где проводи време са пријатељима и сарадницима међу којима је стилиста Стефан Орлић.

Очигледо је да је певачица заузета послом и да нема времена да обилази град који је центар света. Међутим успела је да обиђе Музеј модерне уметности.

 

Певачица је својим фановима поручила да их током њеног сутрашњег рођендана чека и мало изненађење, те да ће тада објавити делић њене нове песме "Пилот", баладе која јој се посебно увукла под кожу. Можда је у Њујорк отишла баш како би снимила спот или промотивне фотографије за нову песму, а резултати њеног рада "преко баре" биће познати ускоро. За то време, растанак Николије и Реље не треба да брине оне који цене овај пар као један од најскладнијих на домаћој сцени јер они ускоро настављају баш тамо где су стали.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".