Суђење Вељку Беливуку и његовој криминалној групи оптуженој за најбруталнија кривична дела једна је од централних тема у Србији.

Један део Беливуковог исказа пред судијом Специјалног суда као да је промакао и онима који пажљивије прате вести о српском и међународном подземлју тиче се Беливуковог исказа о Радоју Звицеру, наводно шефу кавачког клана.

Беливук је, наиме, током свог излагања рекао да је поносан што је пријатељ Радоја Звицера, али је готово нехотице одао његову локацију, осврћући се на вест да је покушан атентат на Звицера у Панами.

- Јесте, Миљковић и ја смо у јануару ишли на бабине. Могли смо у Панаму да одемо, ал' нисмо, у Србију смо се вратили. Ево, морам свима да кажем да није Радоје Звицер убијен. Ево баш ми их је жао - рекао је Беливук, из чега је јасно да се његов пајтос налазио у овој Централно америчкој држави.

Подсетимо, вођа кавачког клана, како је Звицер означен у медијима, и који се скрива на егзотичним дестинацијама, за длаку је избегао атентат у Панами почетком овог месеца.

- Полицијске информације, према сазнањима, указују да убијени мушкарац у Централно америчкој држави Панами физички не личи шефу кавачког клана Радоју Звицеру. Уз идентификациону и физичку проверу, УП је добила дефинитивну потврду да он није убијен у Панами, већ да се ради о другој особи чији идентитет још није саопштен - навели су недавно медији.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".