Сестре су пронађене су са својом мајком и сестром Маријом, а да је потрага завршена јавност је обавестио њихов отац Зоран. Исход потраге је шокантан.

Наиме, Зоран је открио да су оне одлучиле да "напусте породицу", односно да напусте њега. Тврди да је шокиран и да се није надао да ће се икада нешто овако десити.

- Анђела, Марија, Нађа и Тина су добро. Јавиле су се мом брату и рекле су да су напустиле мене. Као и свака породица, и ми смо имали проблеме, искрено нисам мислио да су то толико велики проблеми. Нисам са њима у контакту, искључени су сви телефони, не могу да их добијем. Покушао сам и преко њихових пријатеља да их пронађем, али су искључиле локацију - рекао је Ђорђевић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Andjela&Nadja

 

Зоран додаје да без обзира на све да је њему најбитније да су оне живе и здраве, а када ће поново наставити са снимањем тврди да нема информацију.

Подсетимо, Анђела и Нађа су девојке из Пожаревца, које живе у Паризу и које доминирају балканском Јутјуб заједницом, а успех им је дошао вртоглаво. Судећи по сајту  "socialblade.com", оне месечно од Јутјуба инкасирају најмање 5.000 долара.

Фото: принтскрин Инстаграм

 

Само неколико дана пре мистериозног нестанка, Анђела се својим пратиоцима пожалила да је испред своје куће видела непознатог мушкарца који је посматрао баш њихову кућу у Паризу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".