Прича о лошијим односима јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића почела је средином септембра 2020. године, када је у јавност изашла информација да Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић напуштају "Прву". После тога се о кумовима говорило данима, где ће да наставе свој "Јутарњи програм", шта им је све понуђено али нико није ни помислио да ће овај чувени телевизијски пар моћи да се раздвоји. Јована је отишла да ради на Јована је отишла под окриље "К1" телевизије, која је њеним доласком додатно унапредила свој рад, док је Срђан добио своје место на "Пинку".

После тога однос који су гајили Срђан и Јована није више ишао узлазном путањом. Ни једно ни друго нису порекли приче о лошем односу а и отпратили су једно друго са Инстаграма. 

Наиме, Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић отпратили су једно друго са друштвене мреже "Инстаграм" што на неки начин и званично ставља тачку на њихово готово две деценије дуго пријатељство. Тиме је све речено о икаквим надама да би једном могли да закопају ратне секире и забораве на све несугласице које су се родиле између њих. Бивши водитељски пар неће коментарисати овај потез, али је њиме заправо све речено.

Водитељски пар везало је кумство, а а однос је нарушило пословно неспоразумевање. Због отпремнине требалои су да туже телевизију "Прва", али је Јована одустала од тога и на тај начин куму забуила нож у леђа. 

Она му је понудила да пређе на телевизију њеног супруга Жељка Јоксимовића, на којој и сама ради, али за готово седам пута мању плату од оне коју је имао на националној фреквенцији, што је он одмах одбио.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".