Priča o lošijim odnosima jovane Joksimović i Srđana Predojevića počela je sredinom septembra 2020. godine, kada je u javnost izašla informacija da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju "Prvu". Posle toga se o kumovima govorilo danima, gde će da nastave svoj "Jutarnji program", šta im je sve ponuđeno ali niko nije ni pomislio da će ovaj čuveni televizijski par moći da se razdvoji. Jovana je otišla da radi na Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

Posle toga odnos koji su gajili Srđan i Jovana nije više išao uzlaznom putanjom. Ni jedno ni drugo nisu porekli priče o lošem odnosu a i otpratili su jedno drugo sa Instagrama. 

Naime, Jovana Joksimović i Srđan Predojević otpratili su jedno drugo sa društvene mreže "Instagram" što na neki način i zvanično stavlja tačku na njihovo gotovo dve decenije dugo prijateljstvo. Time je sve rečeno o ikakvim nadama da bi jednom mogli da zakopaju ratne sekire i zaborave na sve nesuglasice koje su se rodile između njih. Bivši voditeljski par neće komentarisati ovaj potez, ali je njime zapravo sve rečeno.

Voditeljski par vezalo je kumstvo, a a odnos je narušilo poslovno nesporazumevanje. Zbog otpremnine trebaloi su da tuže televiziju "Prva", ali je Jovana odustala od toga i na taj način kumu zabuila nož u leđa. 

Ona mu je ponudila da pređe na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, na kojoj i sama radi, ali za gotovo sedam puta manju platu od one koju je imao na nacionalnoj frekvenciji, što je on odmah odbio.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".