Вага

Није ни чудо што су Ваге најневерније јер су ваздушни знакови јако заљубљиви и повезују се са више људи. Ако је Вага удата за некога ко није увек доступан да буде с њом, сасвим је природно да ће на другом месту потражити потврду, пажњу и друштво.

Близанци

Они воле авантуру и брзо им све досади, што значи да је мање вероватно да ће се посветити само једној особи. Флексибилни су и отвореног ума, а често им је тешко да буду одани једном партнеру, чак и ако су заљубљени. Познати су по томе што у себи имају две, често контрадикторне личности и мада воле дружење, преданост их ужасава.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Иако реални и склони пажљивом разматрању свих својих одлука, могу се упустити у афере да би се мало одмакли од стресне свакодневице. Јарчеви су такође и врло амбициозни и познати као радохоличари, а афера би могла да им послужи и само као одмор од свакодневних обавеза.

Бик

Бикови јако воле кокетирање и стално су у потрази за неким додатним задовољством и лепим стварима у животу. Бик може да мисли чак и да има право на аферу јер ће тако задовољити потребу за оним што му партнер не пружа.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Рак је јако брижан кад је у вези и врло заштитнички настројен према свом партнеру, али недостатак подршке партнера могао би да га наведе да утеху потраже даље. Иначе је врло миран, привржен и воли да брине за друге, а јако цени и кад неко о њему брине. У потрагу за афером најчешће ће кренути кад осећа да га партнер не цени, преноси "Женски магазин".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".