Чак и у природи можемо видети Шкорпију на делу, јер почињемо да видимо циклусе смрти и поновног рађања свуда око нас. Како лишће пада са дрвећа и ваздух почиње да се хлади, подсећамо се да ништа не траје вечно, већ да се увек враћа у пуном кругу. Шкорпија је знак трансформације и дубине.

Додавањем још једног слоја у мешавину, важно је запамтити да је такође сезона помрачења, што је такође време трансформације. Док се трансформишемо, приморани смо да се дубоко загледамо у себе, а то је оно што Шкорпија представља. У наставку можете видети како ће се ова трансформативна енергија одиграти у вашем животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ова сезона Шкорпије може бити незгодна за вас на неки начин, док делујете позитивно у другима. Помрачење ће вас натерати да поново размислите о својим финансијама, али пошто је Јупитер у вашем знаку, ако се фокусирате на своје финансијске циљеве - требало би да схватите да се ствари брзо окренути у вашу корист.

Бик

Ви сте на супротној страни од Шкорпије, тако да сезона Шкорпије може бити прилично интензивна за вас. Венера, ваша владајуц́а планета, биц́е смештена поред Сунца када сезона Шкорпије почне, гурајући вас да се фокусирате на ствари које срце жели. Усредсредите се на ствари које јачају ваше вредности и проведите време са онима које највише волите или чак са онима од којих сте били удаљени да бисте повратили ту везу у живот.

Близанци

Обично сте прилично изражајни, међутим, када се Марс крецће ретроградно, вероватно ћете бити гурнути ка унутра. Током овог времена, можда ћете осетити потребу да се декомпресујете и проведете неко време сами. Усредсредите се на оно што вас мотивише и које ваше акције су укорењене у страху, како би вам помогли да извучете максимум ове сезоне.

Рак

Као водени знак и ви сте добро повезани са енергијом Шкорпије. Венерина енергија ће увелико утицати на вас током овог времена, отварајући вам љубав и саосећање. Током овог времена, ваши односи ће цветати и можда ћете се наћи у одличном складу са онима које највише волите.

Лав

Под великим сте утицајем Сунца, које ће током ове сезоне бити у веома емотивно заснованом знаку. Због тога ћете можда имати нека тешка осећања. Венера ће прискочити у помоћ, међутим, додајући своју енергију високих вибрација мешавини, олакшаће поновно фокусирање ако можете да прилагодите своју перспективу.

Девица

Као знак који је увек у покрету, може бити тешко за вас да успорите и дате себи мало застоја. Међутим, морате научити да постављате границе, не само према другима, већ и према себи.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Док се сунце креће из вашег знака у Шкорпију, осећате тежину новог почетка. Искористите ову новооткривену мотивацију да се погурате напред у животу и пређете на вец́е и боље ствари. Још један слој овога може се наћи код ретроградног Марса, који ц́е вас такође подстаћи да поново размислите шта вас мотивише.

Шкорпија

Ваша је сезона! И са свиме што се дешава - време је за преко потребну бригу о себи. Не само да ће током ваше сезоне бити два помрачења, већ је ту и ретроградни Марс. Због тога се можете осећати растрзано у многим правцима. Може бити лако преплавити све то, па запамтите да останете у садашњем тренутку и фокусирате се на позитивне ствари.

Стрелац

Ваша сезона није далеко, тако да током ове сезоне можете осетити тежину завршетка. Како се све више приближавате својој сезони, све више вас гурају да завршите и да коначно једно поглавље приведете крају, како бисте могли да започнете следеће. Ретроградност Марса гура вас да размислите о томе које мотивације су вам помогле у протеклих годину дана, а које су вас омеле. Одвојите мало времена да се фокусирате на то.

Јарац

Обично сте прилично полетни и тврдоглави, али сезона Шкорпије може да вас успори. Проведите ово време са драгоценим пријатељима и породицом и фокусирајте се на људе који су вам најважнији. Како се сезона Шкорпије ближи крају, почећете више да се осећате више као сами.

Водолија

Прилично сте осетљиви на енергије у игри током ове сезоне, због чега можете да се осећате помало расејано. Иако ово може бити фрустрирајуће, пошто желите да знате где се налазите, морате остати на курсу. Јасноћа ће вм доћи, посебно пред крај ове сезоне.

Рибе

Као водени знак, сада заиста можете осетити енергију на делу. Током ове сезоне осећаћете се посебно креативно и у свом елементу. Са ретроградним Марсом у току, можда ће вам постати лако да се мало изгубите – зато останите на правом путу са детаљном листом обавеза да бисте успели.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".