Бивши учесник ријалитија "Задруга" Владимир Томовић оставио је поруку на свом Инстаграм налогу, где се осврнуо на данашње немире на Косову и Метохији и том приликом истакао да му нико неће забранити да буде оно што јесте и што су му били преци.

Наиме, Владимир је познат по свом оштром језику, као и неко ко има свој став, те је тако и овом приликом решио да изнесе своје мишљење поводом немилих догађаја у Косовској Митровици.

- Да се разумемо... Жао ми је свих људи који пате, неважно је која су боје коже и расе. А сада ме добро послушајте лажн доброчинитељи и хуманитарци! Да се ово што се браћи и сестрама на Косову и Метохији дешава било коме на кугли земаљској, једва бисте дочекали да напишете: "Подршка и правда за за несрећни народ". И то све са емотиконима туге и сузама у очима - део је објаве.

- Где сте јавне личности? Бојите се да не добијете неког хејтера који ће вам написати морбидну поруку у инбоксу или вас отпратити са друштвених мрежа? Бојите се да вам неће доћи на наступе? Стид и срам вас било! мени никада неће забранити да будем оно што јесам и што су ми били преци. Косово је Србија - написао је Томовић.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".