- Овако, дешавање је следеће, Маја је завршила на суду, Маја Маринковић је дужна преко 10.000 евра за своје крпице, она је особа која не подноси Маријану Зоњић, Александру, Ану Кораћ и остале девојке - почео је.

- У овом видеу ћу вам испричати све о Мајиној трудноћи и зашто је крила, ствари које су се у међувремену издешавале, ја немам намеру више да кријем, мислио сам да више не снимам о њој, али она мени својим понашањем даје за право да причам - рекао је Брендон.

Фото: АТА имагес

 

 

- Она је била код мене у нервном растројству, звала је све људе које познаје, скоро од свих је добила одбијен позив. Смарала је Јањуша летос, њен план је био да је прихвати као девојку и да га придобије са дететом. Она је била под знаком питања да ли је стварно била трудна са Јањушем или са Филипом Царем - рекао је Брендон и додао:

- Она је мени објашњавала те њене односе, радили су на томе генерално, она је свесно затруднела са Јањушем, још у ријалитију, мислећи да ће он њу у потпуности прихватити, јер зна какав однос има према својој ћерки, јер зна да воли децу. Она долази један дан код мене и несигурна да ли је затруднела са Јањушем или са Царем. Ја сам што се тиче тих тема катастрофа, не подржавам абортусе.

Брендон је изнео тврдње да је Маја узела гардеробу пре годину дана и да бутику и даље није платила, због чега су је тужили.

Фото: Инстаграм принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Маја је узела гардеробу у вредности од 10.000 евра и није уплатила том бутику новац већ годину дана, узела је гардеробу на вересију, људима је направила штету, људи су одлучили да је туже. Ја ћу вам сада испричати и што се тиче других људи, више немам потребу да је кријем, она се понаша пет пута горе него у ријалитију. Зашто бих после њене пљувачине наставио да је штитим? Не, надам се да ће се зауставити са безобразлуком - рекао је Брендон.

- Маја је запуцала на моју адресу, мислећи да је запуцала на моју адресу, али се преварила. Маја је направила себи катастрофу, почупала је цвеће из жардињера, почупала је све могуће у ходнику, она је позната по томе да је Јањушу била пре Задруге 3, да му је провалила у стан, ушла кроз прозор, да је купила маказе на трафици и секла му мајице. Она не размишља шта ради, почупала је из улаза цвеће, почупала је све, направила је хаос преко ноћи! - испричао је он.

Фото: АТА имагес

 

 

- Друга ствар, покушала је буквално да провали људима у стан, мислећи да је мој, била је два пута код мене, није запамтила где живим. Нашла је део намештаја од комшија са првог спрата, које реновирају стан и одвалила је оне ногаре и људима ударала о врата са тим. Демолирала им је улазна врата, што значи да је Маја себи направила проблем. Моје комшије, јесте да су то старији људи, али то нису необразовани људи - закључио је Радонић у видео клипу на свом Јутјуб каналу.

Маја се још увек није огласила поводом ових Брендонових оптужби.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".