Након што је Чедомир Јовановић завршио у полицијској станици због туче са женом Јеленом, где је задржан скоро 12 сати, страсти у кући Јовановића су се смириле, а лидер ЛДП испричао је шта се дешавало у станици на испитивању:

- Отишао сам у банку да уплатим сину новац, кад ме зову новинари И питају све то. Знате како сам потврдио- јесте, наравно (ироничним тоном). Попиздео сам. Отишао сам у полицијску станицу, закуцао се аутомобилом, поломио сам оба предња точка, дошао код њих И они као: “Шта је”, питао сам их докле ће више. Полудео сам. Сипали су ми пиће И рекли да ме нико није тражио – каже Јовановић и додаје:

- Онда су дошла друга двојица да раде тест на психоактивне супстанце. Они су дошли да бих ја одбио. Урадио сам, нису нашли ништа. У траговима бромазепам који сам попио вече раније пред спавање. Рекао сам им да имам рецепт. Еј, попио сам пет милиграма бромазепама вече раније. Имам дискус између трећег И четвртог пршљена, повредио сам се у теретани пре месец дана, рекао је за Републику.

Пошто су га задржали И поред објашњења да лек пије по порепоруци лекара, да има рецепт, тада је, каже, скроз “пуко”.

- У ћелији сам ударао главом о зид. Раскрвавио сам главу. Онда су звали Хитну помоћ И одвезли ме на ВМА. Скинуо сам се и го у полицији. Рекли скини пертле, ја се скинуо го, реко да не буде да се обесим о ногавицу. Пуко сам. Попиздео сам – каже Јовановић.

Пошто је прегледан на ВМА, наводи даље, отишао је у ресторан, где је раније договорио вечеру са пријатељима, а где је дошла И његова супруга Јелена.

Сигуран је да је по среди завера против њега.

- Јуче 30 новинара испред зграде, звоне код комшија. Чему? Ништа се није десило – додаје он.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".