"Сви смо добро. Јелена, деца и ја смо одлучили да останемо сами у кући, да превазиђемо све што се десило", поручио је лидер ЛДП после јучерашњег сукоба и туче брачног пара, пише Српски телеграф.

Он је дан провео иза затворених врата са женом и децом.

После агоније и признања да се потукао са супругом Јеленом и њених тврдњи да није било насиља, па потом и одлуке полиције да лидера ЛДП задржи у притвору 12 сати на "трежњењу" од бромазепама, страсти су се ипак наизглед смириле.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

- Добро смо, сви смо код куће. Претходни дан је био један од најгорих у мом животу - поручио је Јовановић и додао:

- Среда је била стресна за мене, за Јелену и целу породицу. Одлучили смо да дан проведемо у свом дому, да седнемо као породица - каже Чеда.

Додаје да су се одмах по његовом изласку из притвора договорили да се осаме:

- Цео дан смо у кући, спремамо ручак, бићемо са децом... Сада ћемо покушати да заборавимо што је било, да то оставимо иза нас и да наставимо даље.

Фото: З.Јовановић

 

 

Да подсетимо, туча и сукоб брачног пара који је полицији пријавила Јеленина мајка Гордана Савић јуче је била нашироко обрађивана тема у медијима.

Јовановић је јуче потврдио да је дошло до туче са супругом Јеленом, да је изашао из стана и да је код пријатеља, те да је, пошто је сазнао да је против њега поднета пријава за насиље у породици, отишао сам у полицијску станицу да се пријави.

(Српски телеграф)