Некадашња водитељка Катарина Колозеус и певач Љуба Перућица заједено су три године у браку, а она је одлучила да открије детаље које до сада нико није знао. 

Даме са јавне сцене када приступају брачној заједници врло често се и после свадбе представљају девојачким презименом без обзира на то што им то презиме више не пише у личним документима. Међутим, бивша водитељка Катарина Колозеус када се удала за фолк певача Љубу Перућицу није желела да се одрекне свог девојачког презимена ни јавно ни у документима.

 

 

– Мислим да је Љуба био свестан да ја то никада нећу урадити јер мени брак као брак није био толико битан. Он је одреаговао супер. Није се бунио, али неки други људи су имали коментаре на то и није им било свеједно што не желим да се одрекнем презимена Колозеус, али наравно ја сам се изборила и мислим да је то права ствар јер нема ниједна друга Катарина Колозеус, ја сам једина и много волим своје презиме и сматрам да су ти наши обичаји да жена мора да узме презиме од свога мужа једна велика глупост. 30 година сам била Катарина Колозеус и сада, преко ноћи, ја то да избришем, и да постанем Катарина Перућица - то ми некако нема смисла. Мислим да је овако боље, да задржим оно што сам била цео живот и да додам његово презиме из поштовања према њему и зато што сам га изабрала за свог животног партнера и супруга, некога ко ће бити уз мене, Боже здравља, до краја живота. Тако да мислим да је то најбоље - задржати своје презиме и узети презиме мушкарца кога волите - рекла је Катарина.

 

 

Подсећамо да су Катарина и Љуба већ три године у браку. Њих двоје су 10. октобра прославили трећу годишњицу брака.

(Еспресо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Станиша Стошић, легенда јужњачког мелоса - ретроспектива каријере
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".