У емисији ''Питање гледалаца'' Маја Маринковић је синоћ исполивала Милицу Веселиновић. После тога је у Белој кући настао је општи хаос, а убрзо су у причи размршени конци. 

У ријалитију започета је прича због Билала Брајловића и Александре Николић, и то због чоколадице, а сви непрестано брује да између њих двоје севају варнице.

Милица Веселиновић је добила питање од гледалаца да ли је славила када је Билал исполивао Мају током журке и успут га частила пивом, да би се касније сазнало да је то пиво заправо купила Алекс. Миљан Врачевић је изнео своју теорију да млади Сарајлија има скривене намере према Николићевој, те да му је она "главна мета".

 

 

Да би ситуација била компликованија, Милица је пре пар дана пришла Брајловићу и позвала га у гардеробер и тражила да скине бубицу, како би му рекла нешто тајно. Билал је послушао Милицу, а Веселиновићева му је уручила чоколадицу и рекла да ју је послала Алекс. Он је касније пролазио поред Николићеве и бацио јој назад њен поклон, на шта се задругарка само насмејала.

Прича се сасвим разоткрила у тренутку када је Маја Маринковић синоћ исполивала Милицу због слављења око приче са Броксом која се десила на журци, те тако Веселиновићева није ни присуствовала овој причи током емисије, јер је било у купатилу и туширала се. Али, када је изашла, водитељка Ивана Шопић упитала ју је она та која је дала Билалу чоколадицу коју је послала Николићева.

 

 

- Милице, да ли си дала Билалу чоколадицу и рекла да је од Алекс? - питала је Ивана Шопић.

- Да - изланула се Милица.

- Од мене? Од мене? - понављала је Алекс када је схватила да ју је другарица одала.

Билал је после испричао шта се дешавало:

- Улазим у гардеробер, зове ме Милица. Ја одем, нема можда три дана, био сам тада са Аном. Каже она мени да скинем бубицу. Узимам прслук и преко ње је био прслук. Из шорца ми је извадила чоколадицу и као: "Од Алекс". Ја је питам: "А што?". Мислим да је у том моменту ушао Ша и да се Бакша пресвлачила. Рекао сам јој да ћу да вратим. Седела је Алекс тада и видео је тај неко да сам јој вратио чоколадицу, седела је са неким - рекао је Билал.

- Која су то неморална посла - рекла је Маја.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".