Учесница "Задруге 6" Маја Ковачевић у својој исповести причала је о несталој сестри Маријани Сеиферт и том приликом говорила о разлозима због којих мисли да јој је сестра мртва, иако тело никада није пронађено. Њена другарица Катарина се огласила и открила болне тренутке које је задругарка доживела након сестриног нестанка.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

 

 

- Маријана од тада није баш стабилно. Била је доста осетљива након тога са Немешем, никако се није могла издићи из проблема. Маја ми се поверила, Маријана је хтела већ пар пута да се баци са зграде. Ово је трагедија тешка, има мало дете... Маја је ово јако тешко поднела - прича Катарина за "Пинк.рс" и открива да је у једном тренутку и сама Маја помишљала на најгоре.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Маја је пила антидепресиве, пила је алкохол, тешко јој је јако било... Изгубити сестру, замислите какав је то осећај, ја то не бих преживела. Ја не знам како се она сада може смејати, дивим јој се као особи, заиста. Маја је такође била на рубу... Да не причам чега, размишљала је и она да дигне руку на себе. Од тог ријалитија, однос тих сестара је био пољуљан, свака је била на некој другој страни. Маја је срчана, не може сакрити емоције, било је од беса, плача, суза, вриштања и свега, док се човек не помири са тим. Рекла ми је да осећа да јој сестра више није жива. Маја није ни сад добро, што се тога тиче, али скрива. Потиснула је некако, смеје се, али види се та туга у њеним очима - прича Катарина.

Подсетимо, Маја се у емисији "Претрес недеље" присетила тренутка када је пријављен нестанак њене сестре Маријане.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/VELIKI BRAT

 

 

- Тог јутра, дошла је полиција и рекла да је на мосту нешто нађено. Мене само ово ломи, ништа ме неће овде сломити, само ово. Морам вам рећи, кад је нестала, у први мах су сви говорили ружне ствари о њој. Ја сам одмах имала осећај. Цигарету коју није вадила из руке, није понела са собом, по томе сам била сигурна да није отишла да оде. Знала сам. То је река, кишна ноћ, рониоцу тражили, али нису је нашли. Потајно смо се надали. Али у једном моменту, помишљали смо на свашта, да је убијена, ма свашта. Када не знате ништа, онда мислите на све. Моја мама сваки дан плаче од 00-24. Она не спава. Али, добила сам сву подршку од њих да дођем овде, да испричам све, да бар некоме буде лекција. Мени јесте тешко причати о томе, али ми је болно - говорила је Маја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".