А ако размишљате о промени, онда можда и није лоша идеја да промените фризуру, а ове сезоне је прави хит добро позната фризура слојевитог стила коју је носила чувена Винона Рајдер.

 

 

Ова нетипична лепотица нежних црта лица и тамне косе била је највећа икона деведесетих, а прославила се улогама у великим хит филмовима као што су: "Дракула Брама Стокера", "Реалитy Битес" и "Гирл, Интерруптед", захваљујући Нетфликсовој хит серији "Странгер Тхингс", све је популарнија и на друштвеним мрежама.

На Инстаграму и ТикТоку, где заправо започињу повратак многи трендови последњих година, Винонина степенасто ошишана фризура је међу најпопуларнијима, што је у складу с актуалним порастом занимања за трендове из деведесетих.

 

@аббеyерицксон схоутоут то мy момс хаирдрессер wхо хас цут хер хаир синце хигхсцхоол фор тхис $19 хаирцут И литераллy лове ит #греенсцреен #wинонарyдер #дреwбаррyморе ♬ Јиггле Јиггле - Дуке & Јонес & Лоуис Тхероуx

 

Шармантна фризура коју није тешко направити, лежеран бикси, односно спој боба и пикси фризуре, управо је један од врућих трендова ове јесени.

Такозвани "Winona Ryder cut" описује слојевиту кратку фризуру негде на граници између боба и пиксија. А Винони су управо такве бунтовне модне комбинације сјајно пристајале, а слојевито ошишана фризура сјајно се уклапала у њен рок шик стил.

Да би оваква фризура добро изгледала, мора да буде савршено ошишана. Горњи слој се скраћује попут пиксија, стварајући мноштво слојева, али доњи праменови остављају се дужи тако да рез завршава негде у висини браде.

Оно што је посебно похвално код ове фризуре је то што добро функционише на густој, али и на танкој коси, којој даје додатни волумен.

(Жена Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".