Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, тренутно је у полицијској станици на Новом Београду, одакле се кратко јавио Куриру тврдећи да је дошао сам да се пријави за "наводно насиље у породици" пошто је чуо да га је супруга Јелена пријавила.

- Ту сам још, у полицији...Ево људи седе поред мене и гледају ме овде ко лудака...А шта да вам кажем?! Откуд знам ко ме пијавио - рекао је видно узрујани Јовановић.

На наше питање шта му је у полицији речено, те да ли је дао изјаву за насиље и да ли му је предочено ко је против њега поднео пријаву, казао је да "нема појма". На нашу констатацију да су медији пренели да је полицији стигла пријава данас око 11:25 сати од његове таште Гордане Савић, Јовановић је рекао:

- Откуда знам! Питајте моју ташту! Ето, зовите је и питајте што је пријавила!

Он није желео детаљније да говори о томе о чему је говорио пред полицијским службеницима.

Подсетимо, Јовановић је раније данас потврдио за Курир да је дошло до туче са супругом Јеленом, да је изашао из стана и да је код пријатеља, те да ће, пошто је сазнао да је против њега поднета пријава за насиље у породици, отићи и сам у полицијску станицу да се пријави. То је и урадио.

У међувремену је његова супруга Јелена негирала да је дошло до туче уз тврдњу да им "Руси намештају", те да спрема ручак за децу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".