Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, признао је за Курир да се јутрос у стану на Новом Београду потукао са супругом Јеленом с којом има четворо деце! Јовановић је, видно узрујан, рекао да нема шта више да каже, да је све истина и да "више ништа неће бити добро", те "да је то крај".

- А шта да кажем...Све је тачно. Кажете да сам је претукао? Да..Ето, ја сам њу претукао. Она је супер, једна дивна супруга, дивна мајка...Ја сам за све крив...- казао је у први мах Јовановић.

На питање где се тренутно налази, с обзиром на то да су медији објавили да је супруга насиље пријавила полицији, те да ли је отишао у полицијску станицу, Јовановић је рекао:

- Ту сам код једног пријатеља, отишао сам из куће...

На питање да ли то значи да је побегао после насиља, Јовановић је казао:

- Где сам побегао? Зашто бих побегао...Кажете да ме је пријавила полицији? Не знам..Ако јесте, ево идем и ја одмах у полицију да се сам пријавим.

Лидер ЛДП није желео да открије око чега се посвађао са супругом.

- Могу само да вам кажем да смо се посвађали, није важно због чега. Ево, напишите да сам ја за све крив, она је све у праву. Шта друго да кажем - рекао је Јовановић.

Упитан где су била деца у тренутку насиља, казао је да никог није било код куће, да су били у школи, те да су Јелена и он били сами у стану.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".