Српкиња (30) која је отишла у Швајцарску, где се и удала, открила је све о овом свом кораку, а своју исповест је раније поделила са београдским медијима:

- Имам 30 година, ускоро пуним 31. Удата сам за човека који је од мене старији 40 година. Све је то почело од бега од сиротиње. Упознала сам га кад сам чувала децу у Швајцарској... - причала је она.

Фото: Профимедиа

 

- Нисам ја ни ружна, ни глупа, ни... Имам завршен факултет. Завршила сам га магистратуром - испричала је она у својој исповести.

- Када се сада осврнем иза себе, видим да сам побегла од свега што волим, да сам се "спасила" од свега за чиме сада патим. Бројим дане када ћу у Србију. Када одем у родну кућу, загрлим све што ми је годинама боло очи. Човек за кога сам се удала ме обожава, умро би на мој знак, буквално! Помогао ми је око кредита моје мајке, око дугова за струју у очевој кући (наравно да сам дете разведених родитеља), око дедине сахране, брату за ово и оно... - признаје она.

Фото: Профимедиа

 

- Видите, ја сам због свега горе наведеног отишла у Швајцарску да са првог дрвета наберем лову за све то. То дрво сам нашла одмах... има 40 година више од мене. Јесте он супер, интелигенција, став, манири, висок, згодан, али стар. Све кад се скупи, помогао ми је са око 5.000 евра. Све ово после је било моје иживљавање, зато што ми се могло. Ја сам продала себе за 5.000 евра - признаје она.

Фото: Профимедиа

 

- Без обзира на целу ситуацију, без обзира што су вам можда и родитељи разведени, девојке, молим издржите!!! Кајаћете се ако урадите као ја. Ја желим и да се вратим, па чак и године да вратим. Не продајте се за нешто што је некоме месечна плата. Ја само игром среће нисам тамо нека јавна елитна спонзоруша, које чак и ја могу у овом контексту да поменем. Издржите док дође онај прави. Не дајте себе лако - поручила је она свима у својој, анонимној исповести.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".