Дрво мудрости позвало је Марка Јањушевића Јањуша у Рајски врт како би са њим попричало о дешавањима са журке. Маријана Зоњић је дошла да га прислушкује.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Краљу, шта се ради? - питало је Дрво.

- Имам лепу вест за тебе, коначно сам дошао до неких пара, па сам одлучио да ти вратим оне које си ми позајмио прошле године. Ја никад не остајем дужан, битно је да се врати - рекао је Јањуш.

- О, биће неко невреме... Него ти мени реци шта се дешава са Маријаном? - питало је Дрво.

- Невена ми се љути што сам причао са њом. Ја као да сам раме за плакање у овој Задрузи. Све хоће авантуре, па на крају код Јањуша на конак. Мислим да јој се допадам, али... Ја нисам нешто баш за... Треба да прође време... Да видимо шта ће бити. Нисам тренутно у том, не осећам се да треба да имам партнера. Јесте умиљата, фина и симпатична, али проблем је што се ја не осећам да треба да имам партнера - одговорио је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Маријана каже да си признао да си заљубљен у некога - открило му је Дрво.

- Ја је то спрдам, кад ми она пребаци за неку девојку, ја кажем да сам заљубљен. Нисам заљубљен... Свиђа ми се, али ћемо видети. Нећу ништа да обећам, нити да негирам. Јутрос ме је стигло свашта. Не бих волео да буде гребања, само гребуцкања. Види какве су ми руке и дан данас... Једва сам се опоравио од тога... Синоћ песма "Фаворито", а Маријана пролази поред мене и штипа ме. Не знам шта је то. Шта ти мислиш, да ли је она заљубљена у мене? - питао је Јањуш.

- Не смем да одам шта ми је рекла, али могу да кажем да има смисла борити се за ту везу - додало је Дрво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Не борим се ни за шта што се тиче љубавног односа, моја љубав је напољу... Дрво, не желим да улазим у везу ако ме разумеш, не треба ми веза, овако се најбоље осећам, најбољи сам себи овако у ријалитију. Не желим везу и крај. Притисак. Са ким ког да сам причао напољу, рекли су ми да сам најбољи сам. Боље да имам 3, 4 девојке, него једну. Све помало ту зезанција... Доста сам се бламирао за ове три године... Тако је најбоље, веруј ми. Али видећемо шта ће бити, нећемо ништа унапред да причамо. Него, реци ми, могу ли да ти вратим новац? - наставио је он.

- Колико имаш вишка? - питало је Дрво.

- Могу да ти вратим 12.000. Широке сам руке, али бих те замолио да ми даш сат времена да одрадим тренинг са Дениз, да је тренирам кошарку - рекао је Јањуш.

- Имам то на уму, чувај новац, онда ћемо причати о детаљима - истакла је Дрво.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".