Бојан је без длаке на језику изнео "прљав веш" из брака са певачицом, коју је преварио овог пролећа, због чега су се 2. августа ове године развели, а оптужио је Шашићку да је незахвална према бившој свекрви, која јој је у Шапцу чувала синове и из њеног дома се у Београд "враћала гладна".

- Бојанова мајка ми је чувала децу, а њен син није радио нигде, тако да је он могао мами да спрема доручак. Само ја сам радила и издржавала породицу три и по године, па сам морала мало и да спавам мало. Бојан је тај који је инсистирао да његова мама долази код нас, да она буде део свега, јер он без своје маме не може да живи - почиње причу Ивана и открива због чега је Бојан Симић добио забрану приласка својој мајци и брату.

Фото: АТА имагес

 

- То је био сукоб око стамбеног простора, који је у власништву неког брата. Он нема свој, нема ништа своје. Он каже да их није тукао, а ја не знам шта да вам кажем... Све пише у документу суда. Колико ја знам, брат је хтео да се врати у ту кућу која је његово власништво, то му је припало од оца, а Бојан није хтео да изађе. Због тога је дошло до сукоба између њих.

Бојан је у више наврата истакао да је Ивана Шашић "није никакво име на естради", те да је он заслужан за њено присуство на нашој јавној сцени, чиме је певачица шокирана.

- Како је он толико моћан?! Ја тридесет година радим свој посао, а где он ради? Чиме се он бави, које је његово занимање? То нека он прича, чиме се бавио све време и ко је радио у породици, ко је доносио новац кући. Ко је платио то што је остало мојој деци, он или ја? Ко је вратио дуг, он или ја? Не знам шта је он оставио... То што је било, то је однето, веш машина, фрижидер, иако ја све те ствари имам. Однето је све што је остало после њега.

Бојан се, откако је ушао у "Задругу", хвалио девојкама да са братом држи "рент-а-кар", због чега се његова бивша грохотом насмејала.

- То што прича за бизнис са братом, лимо-сервис, 83 аутомобила... Ништа од тога не постоји! Једноставно, не постоји!

Ивану се осврнула и на то што је Бојан бацио око на Слађу Лазић и Мају Ковачевић.

- Циљ оправдава средство, он жели да што дуже да остане, да заврти причу око себе. Срамота је, он има 42 године, није балавац, клинац да се понаша као хијена, да напада, да не оставља на миру. Искрено, мене је срамота његовог понашања. Немам ништа против тога да ли ће смувати неког или неће, мени то емотивно ништа не значи, али... Понашање му је срамотно! Каже да има стан у Црној Гори, какав стан? Прича с Мајом Маринковић о стану, пластичарима, "тебра-тебра"... Ја сам згрожена, не могу да верујем да тако нешто може да прича, не препознајем га! Не могу да верујем у шта се човек претворио и на шта је човек спреман. Моје колеге не могу да верују шта он ради, шта изјављује и прича. Моја другарица, једна врло позната певачица, лепо ми је рекла све:"Измислила сам те, сад уживај, мене и моју децу не помињи јер ћеш добити тужбу за сваку реч", то је нешто најпаметније што ми је рекла - прича Ивана за Пинк.рс и не крије да је шокирана "ловачким причама" бившег мужа.

Фото: АТА имагес

 

- Каже да троши 300.000-400.000 у ноћном изласку, а зашто ми је тражио да му купим патике у јуну, јер није имао да купи? Обећава девојкама да ће им поклонити кола, а нема ни своја. Пасат који је имао продао је да би платио адвоката док је био у затвору. Стварно ме је срамота, срамота ме је оних коментара испод, народа који нас познаје. Девојкама је као куповао силиконе, мени није. Шта да ми да, када нема ништа? Купио ми је једне наочаре када је изашао из затвора и један парфем када смо се упознали. То је све што сам ја добила од њега за тих пет година. Толико о величини!

На питање због чега је била са човеком попут њега, Ивана каже:

Он је у почетку нашег односа био диван, заљубила сам се и заволела га. Нажалост, после је кренуо циркус из ког сам покушавала на миран начин да изађем. Ето, преварио ме је и самим тим ми је олакшао да се тај брак заврши - закључила је Ивана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".