Маја Ковачевић, сестра нестале бивше учеснице "Великог брата" Маријане Сеиферт, у болној исповести у ријалитију изнела је тврдње да њена сестра Маријана више није жива, али и објаснила начин на који је њена породица то сазнала.

- Након прославе рођендана, вратила се у стан, посвађала се са њим, изашла и више се никада није јавила - рекла је Маријана.

То је било негде у априлу - додао је Милан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Тог јутра, дошла је полиција и рекла да је на мосту нешто нађено. Мене само ово ломи, ништа ме неће овде сломити, само ово. Морам вам рећи, кад је нестала, у први мах су сви говорили ружне ствари о њој - плакала је Маја.

На мосту су пронађена њена документа - рекао је Милан.

- Ја сам одмах имала осећај. Цигарету коју није вадила из руке, није понела са собом, по томе сам била сигурна да није отишла да оде. Знала сам. То је река, кишна ноћ, рониоцу тражили, али нису је нашли. Потајно смо се надали. Али у једном моменту, помишљали смо на свашта, да је убијена, ма свашта. Када не знате ништа, онда мислите на све. - говорила је Маја кроз сузе.

- Моја мама сваки дан плаче од 00-24 .Она не спава. Али, добила сам сву подршку од њих да дођем овде, да испричам све, да бар некоме буде лекција. Мени јесте тешко причати о томе, али ми је болно. - навела је Ковачевићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не желим да блатим полицију. Један дан тражити, или више. Није ту много труда уложено било. Не можеш тражити у неком кратком временском периоду. Моји су верници, њих не занимају ни чаробњаци ни вилењаци. Али када дођете у такву очајну ситуацију. Мој отац је отишао код човека који заиста много зна у нади да може да види, да нам помогне. Он је неко ко је говорио ствари само које смо ми само као породица знали. То је била нека сигурност да он зна причу. Рекао је да јој нико ништа није урадио, она се сама убила, скочила је са моста. Рекао је и локацију где се налазила и да то треба ићи 20 километара низводно и да је тело за нешто запело. Рекао је да гарантује и да ће финансирати сву потрагу. То је најновија информација, десет дана пре него што сам ушла сам то сазнала. Звучи ненормално, али мојима је на неки начин мало лакше. Свесни су били да је имала проблема и да је сама себи нешто направила. Ми само желимо да је нађемо и да је сахранимо како треба. Волела бих да људи науче нешто и какве год проблеме да имају, да никада ништа овако не ураде. - говорила је Маја.

Многи се можда не сећају, колики је линч она доживљавала. Да ли мислиш да је то можда било негде пресудно? - питао је Милошевић.

- Одвратно је било. Вређали су је на све начине. То је било пре 11 година, никада се није завршило. Никада јој нису то опростили, вређали су је и на дан нестанка. - говорила је Ковачевићева.

Први супруг је жив, после те прељубе у ријалитију, они су се најнормалније растали? - питао је водитељ.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Јако лепо су се растали, буквално развод за пожелети. Касније је и долазио код нас, виђали смо се. И он сам је био свестан да то није било то то. Они су се упознали преко интернет апликације, он је био поморац, више су били пријатељи. Он је нашао другу девојку, са којом је срећан и дан данас.

Шта је са млађим дететом? - питао је водитељ.

- Она не зна, мала је.Она сада мисли да мама има другу боју косе, да је сада можда неки тајни агент. Мислим да је свесна али да јој је лакше причати приче, да јој можда мама путује по свету - плакала је Маја

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".