Ивана Селаков се може похвалити да је отпевала преко 3.000 песма као пратећи вокал, бројним музичким звездама пре него што је отпочела соло каријеру. 

Како каже, стекла је велико искуство, а ситуације које је доживела са колегама ће памтити цео живот.

Фото: АТА имагес

 

- Радила сам са Сергејем Ћетковићем, онај албум „Погледи у тами”, то је било прелепо. Марија Шерифовић, њен концерт али касније и Евровизија, заиста незаборавно искуство... Цеца такође, на Ушћу, сто хиљада људи, то је ненормална трема, али је увек било супер. Јелена и ја смо певале те пратеће вокале, али са неким соло деоницама, није свеједно заиста. Била сам са Дадом Топићем на Јазу, а поред нас су били Ролингстонси, заиста сцена за памћење. Што се тиче треме, имам је приликом сваке уживо емисије, јер никада не знам шта може да ми се деси са гласом, да успем све да извучем како треба... Годинама кубурим са алергијом и онда се увек бринем како ћу да изнесем неку песму - одговорила је Ивана.

Једна од ситуација које ће памтити цео живот, био је део концерта Светлане Цеце Ражнатовић, када је била принуђена да пева песму уместо ње, а како каже, она јој је увек давала ветар у леђа. 

Фото: АТА имагес

 

- Са Цецом на концерту, дувао је неки ненормални ветар, носио је све пред собом и сталак и микрофоне, није успела да пева у исто време да држи хаљину, те сам у једном моменту певала уместо ње док је она отишла да се пресвуче... Била сам Цеца на пет минута, симпатичан тренутак... Њој сам вечно захвална, што због искуства, што због моралне подршке, само једна реч је њена била довољна да изгурам све... Много ми је помогла - рекла је Ивана Селаков у једној емисији.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".