Популарна манекенка Софија Милошевић у марту ове године донела је на свет друго дете, сина Теодора, који се придружио срећној породици коју чине још његов старији брат Алексеј и тата Лука Јовић.


Позната по витком стасу, Софија је врло брзо после порођаја показала да изгледа и осећа се сјајно, али она истиче да јој савршен изглед ипак није стигао преко ноћи и да је захтевао одређена одрицања. Према њеним речима, у другој трудноћи је имала велики апетит, па се угојила 10 килограма.

– Током трудноће са Теодором нисам имала проблем са мучнинама и због тога сам јела по цео дан. Била сам незаустављива! Угојила сам се 10 килограма. Након порођаја сам имала 65 килограма и излуђивао ме је вишак око стомака. Имала сам утисак да, где год пођем, мој стомак иде испред мене. То ме је баш нервирало – искрена је била Софија.


Како би се решила овог вишка, она је увела промене у свој јеловник, а највећим успехом сматра то што се одрекла брзе хране.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


– Избацила сам просте шећере, који се налазе у слаткишима, а угљене хидрате сам смањила, али их и даље конзумирам. Највећи успех је то што сам се одвикла од брзе хране, коју сам јела током целе трудноће. Сада углавном доручкујем овсену кашу са кикирики путером и свежим воћем или јаја са авокадом и хлебом. За ручак бирам рибу или месо са поврћем и салатом, а слично једем и за вечеру. Додуше, морам да будем искрена, некад се опустим па поједем пицу или пасту – објаснила је манекенка.

 

Наравно, будући да се бави моделингом, Софија је навикла на вежбање, па су и редовни тренинзи помогли у подухвату да поврати линију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


– Волим да комбинујем разне врсте вежби. Некад идем у теретану и дижем тегове, а некад на отвореном радим вежбе издржљивости, трчим, пењем се уз степенице... Вратила сам се чак и боксу. Поред тога што тај спорт сагорева много калорија, помаже ми да се решим стреса и негативне енергије – истакла је она.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".