Чувена глумица Милица Исаковић, познатија као Милица Милша једна је од најпопуларнијих глумица на нашем глумачком небу.


Њен супруг сценариста Жарко Јокановић јој је највећи ослонац не само у професионалном, већ и у стварном животу.

Фото: Катарина Михајловић

 

Милица је неко ко ретко када говори о свом приватном животу, па не изненађује чињеница да мали број људи зна да Милица има сина који је већ одрастао човек. 

Како је више пута говорила, иако је одавно кренуо својим путем, као и свака мајка, она га и даље доживљава као дете.

– Антоније жели да настави школовање па је уписао мастер студије на Факултету за међународну политику и безбедност, тако да се овим чином неће много тога променити у његовом животу. Има амбициозне планове за будућност, али мислим да још није време да се прича о њима. Сада ће се фокусирати на своје дошколовање, у коме ће верујем бити подједнако успешан као и до сада јер му је просек на факултету био 9,8 - испричала је својевремено Милица за домаће медије.

Такође, једном приликом је открила и какав живот је имала пре него што је упознала Жарка.


– Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били "простирка" на коју сам могла да сручим сав терет - додала је Милша.

 

- Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца.

Антоније Исаковић је добио име по славном деди, великом борцу против фашизма, те је одбранио и дипломски рад на тему "Настанак и успон нацизма".

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".