Једна од наших најбољих глумица Наташа Нинковић у брачну заједницу са бизнисменом Ненадом Шаренцем ступила је пре тачно 25 година.

Фото: В. Данилов

 

Иако су толико дуго заједно њих двоје ретко када имамо прилике да видимо заједно у јавности, а као један од разлога глумица је истакла то што он не воли да се екпонира и да буде део тог света.

У више наврата Наташа је говорила да јој је улазак у брак са Ненадом помогао да брже сазри.

- Била сам клинка и у почетку брак сам тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке - рекла је својевремено Наташа.

  - Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку, као испуњена жена која може да им се потпуно посвети - била је искрена Наташа. 


Разлика међу њима је 10 година, а многи су сматрали да ће то бити препрека за успешан и дуг брак. Ипак, време је показало да су погрешили и да су успели да се ускладе и постану као једно. 

Из своје велике љубави Наташа и Ненад су добили два сина, близанце Матеју и Луку, са којима заједно живе у Београду.

Наташа је једном приликом открила да је одбила америчког редитеља Оливера Стоуна управо због свог супруга.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasaninkovic

 

- Оливер Стоун био је на неком пропутовању кроз Балкан и свратио је до Београда. Тада сам га видела последњи пут. Показала сам му Народно позориште, заправо сцену где играм, град... Стално ме запиткивао шта је ту толико вредно, па сам одлучила да не покушам у Америци. На вечери у Скадарлији упознао је мог Нешу. Питао ме је да ли је и он један од разлога због којих сам одлучила да играм у Београду и ја сам му одговорила: "Наравно" - рекла је том приликом глумица.

Наташа је много пута у јавности говорила како је врло задовољна својим браком и о Ненаду је имала само речи хвале. Како каже, с њим је провела "холивудске тренутке".

- Ја сам срећна жена, јер сам их имала и на послу и приватно, а и данас имам такве тренутке. Било је вечери када сам говорила себи: "Нема даље, нема боље". Ситуације "нема даље" имала сам много пута са супругом. Оне кратко трају, али ваљда баш зато јесу изузетне - изјавила је Наташа раније.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".