Певачица која осваја музичким талентом и беспрекорним изгледом не воли да потенцира свој приватни живот у јавности, међутим муж Невене Божовић са којим има једногодишњу ћеркицу Анку постао је веома интересантан медијима.

Млада певачица која живи на две адресе, у Београду и Будви, летње августовске дане проводи на црногорском приморију где са супругом и ћеркицом ужива у крстарењу као и другим летњим активностима, а да Никола своје две "девојке" држи као мало воде на длану сведочи низ Невениних објава.

Фотографија коју је певачица поделила на "Инстаграму" одише у духу правих породичних вредности, а Никола који свира својим лепотицама разнежио је пролазнике, али и многобројне Невенине фанове који на прелепу породичну фотографију нису остали равнодушни.

Згодни пилот који је украо Невенино срце може се похвалити многобројним талентима, а оно што је заједничко овом заљубљеном пару јесте и љубав према музици.

Осим тога што је муж Невене Божовић често у ваздуху, он се подједнако добро сналази и на копну и на води где воли да проводи слободно време, а такође поред оркестра у којем свира он је и власник угоститељског објекта.

- За све су криви филмови "Топ Ган“ и "Официр и џентлмен“. Онда чувене "Раy Бан“ наочаре, које и данас носим, добри мотори, а да не помињем девојке које су увек волеле фине момке у униформи. Ваздух је мој терен, али успео сам да савршено уклопим све своје страсти, авионе, море и музику. Наиме, свирам саксофон у будванском "Градском оркестру“, тако да слободно време често проводим и уз ноте - рекао је Никола једном приликом за магазин “Хелло! Травел”.

Певачица је судбоносни сусрет са Николом Ивановићем имала пре пет година сасвим случајно када је крочила у кафић у Будви чији је он власник.

- Веза са Николом је нешто драгоцено што ми се десило, и заиста сам срећна. Ово је први и последњи пут да ћу причати о емотивном животу, а што се тиче претходних мушкараца са којима су ме повезивали, то сам увек демантовала и нема потребе да се прави велика фама. Приватност је нешто што је само моје и тако треба да остане. Не могу да кажем да је кријем, али и не потенцирам, јер не треба по томе да ме препознају - рекла је она тада за медије, а све остало што је уследило је бајка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".