Манекенка коју смо упознали као Јелену Јаковљевић већ 14 година је Јелена бин Драи, супруга арапског шеика Саида бин Драија и једна од најбогатијих Српкиња.

 

 

Упркос томе што се више пута суочавала с непријатним гласинама и натписима медија о томе како заправо она живи у Бин Драијевом харему, у складу с тамошњим обичајима и законима, пар живи идилично, а пре годину дана су добили четврто дете.

- Да будем искрена, да сам бацила камен на сваког пса који је лајао за мном, не бих далеко стигла - рекла је једном приликом Јелена кроз смех о овим трачевима.

 

 

- Наравно да живим у харему. Ја сам повампирена Хурем. Мој супруг је Султан Величанствени, то већ знате, и сва срећа па има још 147 жена те га за време ове пандемије не морам трпети и гледати сваки дан.

Јелена већ годинама с породицом живи у Дубаију, где је након удаје за Бин Драија покренула своју модну линију, а потом и медицински центар и козметички и спа центар.

 

 

Пар станује у раскошној кући која одише гламуром, како се очекује од дома једног шеика чије је богатство процењено на око две милијарде долара.

 

 

Јелена не дели много фотографија из свог дома, будући да обично не открива много о интими, али је до сад објавила неколико кутака у којима посебно ужива и открила како изгледа њена луксузна вила.

 

 

Тако смо имали прилику да приметимо да домом Бин Драијевих доминирају светли тонови, нарочито бела, беж и светлосива боја, као и да се пар определио за минималистички стил. Детаља има мало, али су бирални с укусом и одлично се уклапају у сведен ентеријер.

 

 

Очито им је при одабиру намештаја једнако важна као изглед била удобност, па можемо да приметимо врло комфорне софе и мноштво јастучића. Ту су и балкони с којих се пружа предиван поглед на обалу.

 

 

Пар може да се похвали и велелепним и пажљиво одржаваним двориштем пуним палми и другог дрвећа, а Јелена је једном приликом показала да у њему живе тзв. украсне кокошке, које амбијент свакако чине интересантнијим.

 

 

Пар има ћерке Асју и синове Хилала, Хамдана и Рашида, а манекенка је једном приликом истакла да се у њеном дому поштују и хришћански празници.

 

 

- Увек свечано, као и слава и Божић или било који исламски празник. У нашој кући се све слави и поштује по обичајима који налажу. Фарбају се јаја, спрема се домаћа српска храна, деца се куцају јајима. Целу традицију из Србије смо пренели овде - испричала је некадашња мисица својевремено.

(Глосии)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".