Венчали су се 2018., традиционалном Маасаи церемонијом, а ове године организовали су и ''западњачко венчање''. Надају се да ће ускоро имати и веће Маасаи славље како би окупили што више чланова породице и племена. Дебра сада користи своје Маасаи име Насхипи, а са својим супругом и његовом породицом живи у Убени. Како каже, не може бити срећнија.

- Саитоти је оптужен да је са мном само због зелене карте што боли јер знам да нема велику жељу да иде у Америку. То је болно, али знам колико смо задовољни и колико то није тачно. Он је врло забаван и романтичан, слични смо и пронашли смо се. Као што ми је Саитоти рекао док ме убеђивао да се удам за њега, године су само број - рекла је Дебра.

Упознали су се случајно, када је са ћерком шетала плажом у Занзибару. Налетеле су на двојицу Маасаија који су им понудили сувенире. Иако нису имале новца, питала је свог садашњег супруга могу ли да се фотографишу и тако су започели разговор.

- Нисмо имале новца са собом, али сам питала можемо ли да се фотографишемо јер никад нисам упознала Маасаија. Сада кад погледам ту фотографију, чини се као да смо се заљубили на први поглед - рекла је Дебра па открила како се развијала њихова прича.

- Саитоти ме замолио да му пошаљем фотографију и остали смо у контакту након што је добио мој број, а следеће вечери се придружио мени и ћерки у шетњи.

Саитоти је стигао у њихов хотел и када је сазнао да одлазе био је врло узнемирен, те му је Дебра рекла да могу да остану у контакту. Успоставили су блиску везу иако она није мислила да ће се развити љубав, највише због разлике у годинама.

- Била сам срећна, слободна жена и није ми се чинило да је у реду да излазим са неким ко је 30 година млађи од мене - објаснила је па испричала како су изгледали њихови разговори након што се вратила у Калифорнију.

- Када сам се вратила у Калифорнију, била је разлика између нас 12 сати, али Саитоти се побринуо да ме зове сваки дан. Чак и ако би нестало струје, он би пронашао начин. Моја старија ћерка, Тифани (32) и син Шерик (27), упознали су га на FaceTimey и свидео им се. Нису имали проблема са разликом у годинама и рекли су ми да ако сам срећна с њим да треба да будем са њим - испричала је.

Пар сада живи у Танзанији на породичном имању у сопственој кући од блата.

- Кувамо на ватри и немамо текућу воду. Тренутно градимо колибу и чак морамо сами да осмислимо степенице. Мој супруг никад није јео сладолед или рибу пре него што је упознао мене.

Дебра за свог супруга каже да је најбрижнији човек којег је упознала.

- Када је први пут поменуо да би ме оженио, мислила сам да је луд. Али моја деца и породица рекли су ми да не треба да марим за разлику у годинама јер сам довољно дуго била сама и заслужујем да будем срећна. Овде у Танзанији живот је сасвим другачији, али ја сам срећна.

Лепе речи за супругу има и Саитоти.

- Она је лепа и драга и подржава ме. За мене је велики корак бити у браку. Поносан сам на наш брак. Стварно ме боли кад чујем злобне коментаре, али у већини случајева само игноришемо такве ствари - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".