После рођења сина Жељка, супруга Вељка Ражнатовића и Цецина снајка не излази често у јавност, а осим тога, друштвене  мреже су јој закључане, па када се појави у јавности одушеви својим одевном комбинацијом. 

Богдана највише времена проводи са својим сином, те се стиче утисак да јекамере не занимају, међутим сви би да желели да знају шта ради у слободно време те како изгледа њена свакодневница.

Ова млада мама привлачи велику пажњу и својим савршеним изгледом и стилом, па хаљина Богдане Ражнатовић у којој је осванула на "Инстаграму" сада је главна тема коментара.

Њен супруг Вељко је на поменутој друштвеној мрежи објавио фотографију са супругоми којаа је у црвеној хаљини на једној свечаној прилици оставила многе без даха. 

Једноставна, а упечатљива хаљина која оставља утисак елеганције учинила је да она изгледа попут диве те су сви коментарисали да изгледа лепше него икад, а ни многобројни лајкови нису изостали.

Ражнатовићева је своје грациозно издање употпунила писмо торбиицом која се пресијавала и скупоценим наочарима у истом маниру, док је за фризуру одабрала актуелне таласе и све то зачинила минималну шминку. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".