Posle rođenja sina Željka, supruga Veljka Ražnatovića i Cecina snajka ne izlazi često u javnost, a osim toga, društvene  mreže su joj zaključane, pa kada se pojavi u javnosti oduševi svojim odevnom kombinacijom. 

Bogdana najviše vremena provodi sa svojim sinom, te se stiče utisak da jekamere ne zanimaju, međutim svi bi da želeli da znaju šta radi u slobodno vreme te kako izgleda njena svakodnevnica.

Ova mlada mama privlači veliku pažnju i svojim savršenim izgledom i stilom, pa haljina Bogdane Ražnatović u kojoj je osvanula na "Instagramu" sada je glavna tema komentara.

NJen suprug Veljko je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju sa suprugomi kojaa je u crvenoj haljini na jednoj svečanoj prilici ostavila mnoge bez daha. 

Jednostavna, a upečatljiva haljina koja ostavlja utisak elegancije učinila je da ona izgleda poput dive te su svi komentarisali da izgleda lepše nego ikad, a ni mnogobrojni lajkovi nisu izostali.

Ražnatovićeva je svoje graciozno izdanje upotpunila pismo torbiicom koja se presijavala i skupocenim naočarima u istom maniru, dok je za frizuru odabrala aktuelne talase i sve to začinila minimalnu šminku. 

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".