Наводи се да се Ђорђевић на маргинама скупа срео се са бројним званичницима, а са генералним директором Светског поштанског савеза Масахиком Метокијем разговарао је о најактуелнијим питањима и иновацијама које планира да уведе Пошта Србије.

Пошта преноси да се у наставку догађаја одржава бизнис форум, чија је тема одржива и конкурентна трансформација пошта, као и праћење глобалних трендова и њиховог утицаја на поштанско пословање.

Напомиње се да је протеклих година поштанска делатност прошла кроз огромну трансформацију изазвану различитим факторима, из чега проситиче све већа потреба да поштанска делатност буде одрживија.

Управо из тог разлога ПостЕвропа је, узимајући у обзир аспекте животне средине, економске и социјалне одрживости, израдила Визију одрживости која ће бити презентована на форуму.

Пошта Србије наводи како су дубока трансформација изазвана убрзаном дигитализацијом и великим бројем иновација, као и брзе промене навика потрошача, наметнуле као једну од главних тема панел дискусије генералних директора пошта будућност Европе и поштанске делатности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".