Како су учесници ''Задруге 6'' Кристијан Голубовић и Емил Каменов дисквалфиковани из ријалитија због сукоба са Урошем Ћертићем, тако су они учесници који су били у добрим односима са Кристијаном и Каменовим почели да смишљају како ће се осветити Урошу. Они такође сматрају да је и он требао бити избачен, јер је започео сукоб са Нецом и Пецом: 

- Морамо да нађемо начин да се осветимо Урошу за све што ради данима, што малтретира и провоцира друге - рекла је Јелена Голубовић.

- Човек ако хоће да нађе начин да се освети, наћи ће начин. Идеш тамо док седи на столици и пуши, хоћеш да му насадиш канту, приђеш му са леђа и насадиш му канту на главу, ако хоћеш да га пљунеш, приђеш и пљунеш му у лице. Већ су му се попишали по кревету, мени то неко да уради, главу бих му откинула - рекла је Ивана Пузић, која је имала заједничку тачку са Голубовићем на Задруговизији.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

- Ма он заслужује да се узме пуна кеса са ђубретом и да се све то ђубре полије по њему - рекла је Голубовићева.

- Можете и док спава, да му неко приђе и полије га кофом воде или нечега другог, можете шта год вам падне на памет да урадите - рекла је Валентина, најмлађа учесница Задруге 6 и додала:

Не могу да сварим Уроша Ћертића, он је један кретен и много ме нервира, зато што откако је ушао у Задругу само провоцира и вређа људе - рекла је Валентина.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Objektiv TV

 

- Мени је малопре рекао иронично са подсмехом "Поздравила те бака", шта ја после тога треба да му одговорим - рекла је Јелена Голубовић.

Подсетимо, многи задругари сматрају да је и Урош требао да буде кажњен, јер је започео свађу и кавгу са Пецом и Нецом и на неки начин утицао да се Кристијан и Емил умешају.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".