Kako su učesnici ''Zadruge 6'' Kristijan Golubović i Emil Kamenov diskvalfikovani iz rijalitija zbog sukoba sa Urošem Ćertićem, tako su oni učesnici koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom i Kamenovim počeli da smišljaju kako će se osvetiti Urošu. Oni takođe smatraju da je i on trebao biti izbačen, jer je započeo sukob sa Necom i Pecom: 

- Moramo da nađemo način da se osvetimo Urošu za sve što radi danima, što maltretira i provocira druge - rekla je Jelena Golubović.

- Čovek ako hoće da nađe način da se osveti, naći će način. Ideš tamo dok sedi na stolici i puši, hoćeš da mu nasadiš kantu, priđeš mu sa leđa i nasadiš mu kantu na glavu, ako hoćeš da ga pljuneš, priđeš i pljuneš mu u lice. Već su mu se popišali po krevetu, meni to neko da uradi, glavu bih mu otkinula - rekla je Ivana Puzić, koja je imala zajedničku tačku sa Golubovićem na Zadrugoviziji.

Foto: TV Hepi printskrin

 

- Ma on zaslužuje da se uzme puna kesa sa đubretom i da se sve to đubre polije po njemu - rekla je Golubovićeva.

- Možete i dok spava, da mu neko priđe i polije ga kofom vode ili nečega drugog, možete šta god vam padne na pamet da uradite - rekla je Valentina, najmlađa učesnica Zadruge 6 i dodala:

Ne mogu da svarim Uroša Ćertića, on je jedan kreten i mnogo me nervira, zato što otkako je ušao u Zadrugu samo provocira i vređa ljude - rekla je Valentina.

Foto: Printskrin/Jutjub/Objektiv TV

 

- Meni je malopre rekao ironično sa podsmehom "Pozdravila te baka", šta ja posle toga treba da mu odgovorim - rekla je Jelena Golubović.

Podsetimo, mnogi zadrugari smatraju da je i Uroš trebao da bude kažnjen, jer je započeo svađu i kavgu sa Pecom i Necom i na neki način uticao da se Kristijan i Emil umešaju.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".