Водитељка Јована Јеремић гостовала је у емисији "Премијера Викенд Специјала" и том приликом се присетила детињства. Она је гледаоцима  приредила  незаборавно искуство и одвела их у своје родно место, те су имали прилике и да виде како изгледају њени родитељи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Јована је показала и кафану која јој је обележила детињство, а кроз коју су прошле многе естрадне личности деведесетих година.

Водитељка је открила ко су били гости ресторана и њених родитеља, али и које познате личности памти из тог времена.

- Мој брат је овде био 'алфа и омега', он ми је причао. Али, видела сам и својим очима Миру Марковић, Слободана Милошевића, Новака Ђоковића, али и Снежана Ђуришић и остале личности са естраде. Не постоји нико ко је био важан а да није прошао кроз наш ресторан. Долазио је и Џеј, са њим сам направила своје прве кораке и тада је још за мене говорио да имам посебан поглед и да имам душу у очима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Kurir

 

Следећа дестинација била је њена Основна школа, која је на њу оставила неизбрисиви траг, али и печат када је у питању њено детињство и борба за бољу будућност.

- Сви знају шта ово место мени значи. Ово је место моје највеће туге, овде сам победила свој страх. Године када нисам била изабрана за ђака генерације, била је прва у историји, јер сам требала да будем ја 'кафанџијска ћерка' а не директорова... Свакога је живот поставио на своје место, тамо где припада. Ово место ја волим, без обзира на све... Тек сада почињем да живим... Обећала сам себи да више нико никада неће моћи да ме гази.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Милан Петковић, Јованин разредни старешина, проговорио је о њеном највећем болу који је доживела приликом школовања и открио свој суд на поменуту тему.

- Захваљујући њој, ова школа је и постала популарна. Била је посвећена, сјајна. Своју речистост је искористила и касније на такмичењима у беседништву. Године када није изабрана за ђака генерације нисам био ту, али она је у праву, учињена је велика неправда - рекао је Петковић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".