Позната водитељка недавно је на свом Инстаграм профилу поделила са својим пратиоцима делић изгледа породичног дома на Врачару.

Она је почетком лета са својим супругом кренула са уређивањем њиховог стана у срцу Београда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Позната по свом осмеху и харизми, она је трудница која не мирује и не стаје, па је тако заједно са својим супругом Алексаднром Дабићем, склапала креветац, столицу, приказивајући део њиховог новог дома.

Након чега је открила да у кухињи преовлађују светло сиве и крем боје, откривајући шанк од дрвених детаља, као и две сиве барске столице.

У стану преовлађују чисте линије, отворене боје и дашак елеганције и луксуза. Позната као неко ко увек води рачуна о свом изгледу, тај додир луксуза је пренела и на уређивање дома, којем се весели, пажљиво бирајући сваки детаљ.

Фото: Инстаграм профил/marija.egelja

 

 

Желећи да све буде спремено и на свом месту, како би дочекали свог наследника који ускоро треба да стигне.

Срећа и љубав не могу да се сакрију, па је тако лепа водитељка својевремено за магазин "Глориа" изјавила:

- Кажу да о љубави, срећи и богатству не треба причати, довољно је да се виде. За моје расположење заслужан је партнер, вољена сам и заљубљена. Знамо се довољно дуго да смо се савршено упознали и осећамо да смо једно за друго. Разуме мој посао и подржава ме, али жели да буде особа из сенке. Освојио ме је, осим што је изузетно леп и згодан, и великом упорношћу, једноставно нисам могла да му кажем не.

Фото: Инстаграм профил/marija.egelja

 

 

После свадбе која је уприличена далеко од очију јавности, Марија и њен супруг Александар су отпутовали на медени месец у осунчану шпанску лепотицу Палма де Мајорку, где су уживали у шетњама крај мора, крстарењу и локалним морским специјалитетитима.

Током лета Марија је све време била активна, шетајући и уживајући у природним лепотама Златибора, одакле је њен супруг.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".