- У шоку смо. Не можемо да поверујемо шта се догодило - . Тако за "Блиц" говори комшиница након убиства њене суграђанке и комшинице Д. Марић (61) које се догодило у њиховој згради на Вождовцу у Улици војводе Степе, а за које је осумњичен Ђ. Марић (26), иначе син настрадале жене.

Како комшије даље објашњавају, Ђ. Марић се бави музиком и стално тренира, те да су га у последње време често виђали у друштву једне девојке, али да, како кажу, више од тога не знају и да су за ову трагичну вест већином сазнали из медија.

- Био је добар и изгледао је сасвим нормално. Знао је да остави леп бакшиш. Никада није правио проблеме, а да смо ми за то чуле. Једноставно, није привлачио много пажње и био је увек фин - кажу за "Блиц" запослене у оближњем кафићу за младића осумњиченог за убиство мајке.

Подсетимо, Ђ. Марић (26) ухапшен је јутрос након што је његов отац М. Марић који живи у у Бијељини дошао ноћас око 2.30, отворио врата и затекао мртву жену са видним повредама главе у њиховом породичном стану на Вождовцу.

Након тога, син је приведен и осумњичен за убиство своје мајке.

Његова сестра Д. М. је пре него што је стравичан злочин откривен, изјавила како се брине за њихову мајку коју неколико дана нико није чуо ни видео. Телефон јој био недоступан, врата стана закључана. Звоно на вратима стана није радило.

И девојка ухапшеног младића изјавила је како се он у последње време чудно понашао, те је само дан пре хапшења изазвао инцидент у Рувелтовој улици када је из чиста мира насрнуо на непознату девојку на мотору и оборио је, те је, након што је приведен у полицију, из исте убрзо пуштен.

(БЛИЦ)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".